Zvonuri că va fi grevă și la metrou mâine. Liderul sindical de la STB ar fi și sindicalist Metrorex, spune șeful STB

1 year ago 50

Directorul STB a declarat la Digi 24 că așteaptă sindicatul reprezentativ la discuții la ora 12.00 azi și a cerut din nou angajaților STB să reia lucrul. Criț a spus că pe 28-29 februarie vor începe negocierile cu sindicatul pentru noul contract colectiv de muncă.

Dincolo de invitarea la discuții și la apelul la reluarea activității, Criț a lansat o informație nouă: “Cunoaște presa că Vasile Petrariu este și lider sindical la Metrorex?”, s-a întrebar directorul la Digi24.

Cu câteva ore înainte de declarația șefului STB, liderul sindical a dat declarații presei la depoul STB Titan, acolo unde o parte din angajații societății protestau. Întrebat despre zvonurile ca și angajații de la metrou să intre în grevă, Petrariu a precizat că nu are informații legate de posibilitatea ca și Metrorex să intre în grevă, începând de mâine, însă „e posibil pentru ca există acest spirit de solidaritate”. „Ar fi foarte bine daca s-ar întâmpla acest lucru”, a spus liderul sindical.

Greva angajaților STB a intrat în cea de-a patra zi azi, dar, de dimineață, circulau circa 20% din mijloacele de transport programate pentru o zi de duminică

The post Zvonuri că va fi grevă și la metrou mâine. Liderul sindical de la STB ar fi și sindicalist Metrorex, spune șeful STB appeared first on Economica.net.

Read Entire Article