Transfer la FCSB. Gigi Becali a ales dintre fotbalistul lui CFR Cluj şi revelaţia Ligii 1. Nu aşteaptă să-l ia gratis la FCSB şi plăteşte | EXCLUSIV

1 year ago 88

Într-o perioadă în care a anunţat că nu mai e dispus să investească, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, plănuieşte să facă un singur transfer pe bani, acum sau la finalul sezonului. Omul de afaceri nu a luat în calcul să-l aducă pe Roger, transferat în timp de CFR Cluj, şi tatonează o pistă mai veche.

Strategia de transferuri a lui Gigi Becali la FCSB: "Preferă să-l ia Miculescu decât să-l ia gratis pe Roger"

Suma totală în această perioadă de transferuri a scăzut dramatic în Liga 1. Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a contribuit din plin, după ce a simţit că CFR Cluj nu mai poate fi ajunsă în lupta pentru titlul naţional. 

Duminică, de la 20:00, FCSB primeşte vizita liderului CFR Cluj, în Liga 1, iar pentru echipa lui Toni Petrea o victorie ar însemna relansarea campionatului şi o diferenţă mai mică de puncte în play-off. 

În timp ce ardelenii au cedat şi au adus mai mulţi fotbalişti, la Berceni a fost linişte. Expertul Telekom Sport, Mihai Stoica, a reconfirmat politica de austeritate a vicecampioanei, dar a anunţat care e singurul fotbalist pe care latifundiarul ar da bani. 

Managerul general a susţinut că pista David Miculescu la FCSB încă e deschisă şi că Gigi Becali e dispus să investească în fotbalişti care să se încadreze în strategia sa. 

MM a oferit şi un exemplu. Echipa din Berceni nu a fost interesată de brazilianul Roger, de la UTA Arad, transferat la CFR Cluj. Jucătorul ofensiv urma să devină liber de contract în vară, dar ardelenii l-au acontat încă din această iarnă. 

Fotbalistul a primit laude dinspre rivali, care încă iau în calcul venirea revelaţiei de la UTA Arad. 

"Roger e un jucător bun, cu picior stâng foarte bun. Nu e rapid, dar îţi sare în ochi şi are un fizic remarcabil. Nu-l văd jucând în 4-3-3, pentru că nici atacant lateral nu e, că nu are viteză, nici inter, că nu e dispus la efort. Nu ne-am gândit la el, pentru că avem jucători de atac, fotbalişti, şi la noi Gigi preferă...

Miculescu şi Roger au acelaşi profil, sunt stângaci, nu sunt rapizi, dar Gigi preferă să dea 600.000 de euro să-l ia Miculescu decât să-l ia gratis pe Roger. Dar e jucător bun Roger", a declarat expertul Telekom Sport, Mihai Stoica. 

Oferta FCSB, în valoare de 600.000 de euro, încă e valabilă pentru transferul lui David Miculescu, dar UTA Arad nu a fost de acord cu suma propusă de Gigi Becali. Afaceristul a ameninţat că l-ar putea aduce gratis la echipa bucureşteană, atunci când îi va expira contractul cu clubul care l-a lansat în Liga 1.

46 de meciuri, 5 goluri şi 7 pase decisive sunt cifrele lui Roger la UTA Arad.  88 de meciuri, 12 goluri şi 2 pase decisive sunt reuşitele lui Miculescu la UTA Arad. 

Read Entire Article