SII România, cu peste 450 ingineri software, și-a dublat echipa operațională în 2021

1 year ago 45

Activitățile operaționale ale SII România sunt organizate în prezent în jurul a doua linii principale de business: Digital si Inginerie. Echipele sunt coordonate de ingineri seniori cu expertiză tehnică ridicată și o vastă experiență în colaborarea cu jucatori cheie globali din cele mai active industrii. 

„Dezvoltarea  echipei operaționale reprezintă un efect direct al creșterii continue pe care am înregistrat-o in 2021. Aceasta a fost posibila atat prin intermediul dezvoltarii parteneriatelor curente, cat si al extinderii portofoliului de clienti. In ambele situatii, ne-am implicat in proiecte tot mai ample, cu un nivel inalt de complexitate, ce necesita atat expertiza tehnica avansata, cat si cunostinte specifice industriilor respective. Ne bucura rezultatele obținute și faptul ca ne-am consolidat pozitia de furnizor strategic de soluții și servicii IT pentru companii multinationale lider in industriile automotive, transport, energie, producție, financiar”, a declarat Iulia Surugiu – Director de Operatiuni, SII România.

Creștere de peste 230% a echipelor Automotive 

SII România a înregistrat o creștere de peste 230% la nivelul echipelor Automotive din cadrul Diviziei Inginerie. Dezvoltarea acestui segment vine pe fondul revenirii puternice a industriei automotive, care a cunoscut un regres în 2020 ca urmare a pandemiei Covid-19. 

Pentru anul in curs, Departamentul Operatiuni mizeaza atat pe continuarea cresterii sustinute a echipelor Automotive, cat si pe extinderea portofoliului de clienti strategici in cadrul Diviziei Digital. Pornind de la performantele inregistrate in anul 2021, se estimeaza un volum lunar de peste 150 de pozitii active atat pentru proiecte de dezvoltare a unor aplicatii software digitale, cat si pentru proiecte de inginerie, vizand in principal industriile IT, Banking, Telecommunications, Energy, Agriculture, Automotive, Transport, Aerospace & Defense.

SII România face parte din SII Group, companie multinațională de top din domeniul tehnologiei. Filiala locală a fost deschisă în anul 2009 si furnizează servicii de dezvoltare software (digital și inginerie) și IT outsourcing.

În prezent, SII România numără peste 450 de ingineri software, cu un nivel ridicat de expertiză în peste 40 de tehnologii, cărora li se alătură echipa de management și business suport. Compania detine un portofoliu de peste 106 de proiecte naționale și internaționale, dezvoltate pentru clienți locali și globali. Principalele industrii deservite de SII România prin divizia Digital sunt: IT, Banking, Telco, Energy, iar prin divizia Inginerie: Automotive, Transport, Aerospace & Defense.

Read Entire Article