Shiba Inu – Ce este si cum cumparam Shiba Inu (SHIB) in Romania

1 year ago 43

Cum cumapar Shiba Inu

Shiba Inu este o criptomoneda creata sub forma de gluma de o persoana sau un grup de persoane ce isi spun „Ryoshy” in august 2020. Criptomoneda se vrea a fi un rival al criptomonedei Doge si are ca logo un caine Shiba Inu.

Shiba Inu este creata pe platforma blockchain Ethereum, creatorul criptomonedei spunand ca este deja un blockchain sigur ce permite crearea altor ecosisteme decentralizate.

Shiba Inu a ajuns la o capitalizare de piata de 33 miliarde de dolari, devenind asfel a 11 criptomoneda dupa capitalizare. Shiba Inu a depasit de cateva ori rivalul Doge iar in acest moment diferenta dintre ele este foarte mica.

Shiba Inu pret :

Shiba Inu se tranzactioneaza in acest moment cu 0.000061$, 18% pe plus fata de ieri dar in scadere cu 12% fata de acum 7 zile, sunt 549,095,509,738,353 de SHIB in circulatie, iar cel mai mare pret pentru 1SHIB a fost pe 28 octombrie 2021 unde se tranzactiona cu 0.0008845$.

Ecosistem-ul Shib

Principiile ecosistem-ului Shib sunt descrise in „woof of paper” (ceva de genul white paper). Potrivit lucrarii, Shiba Inu a fost dezvoltat ca un raspuns la o intrebare simpla : Ce s-ar intampla daca un proiect de criptomoneda ar fi condus 100% de comunitatea sa? Fondatorul sau Ryoshi isi atribuie originile unui  „experiment de construire spontana a comunitatii descentralizate”.

Comunitatea Shib are peste 500.000 de membri, deseori denumiti ca ShibArmy care imbratiseaza principiile sale fondatoare – Proiectul a plecat de la zero, in spiritul de a creea ceva din nimic si o dragoste imensa pentru cainii Shiba Inu

Ecosistem-ul Shiba Inu este format din

Shib – proiectul fundatie Leash – a doua criptomoneda din ecosistemul Shiba Inu cu o circulatie maxima de 107,646 de Leash BONE – Este a 3 criptomoneda cu o circulatie maxima de 255.000.000 de criptomonede.

Deasemenea ecosistem-ul Siba Inu mai este format si din :

ShibaSwap – Scopul platformei DeFi ShibaSwap este de a tranzactiona criptomonede si fi si in acelasi timp descentralizat. Shiba Inu Incubator – Incubatorul isi propune sa puna accentul dincolo de formele de arte populare si sa descopere modalitati de a onora creativitate si ingeniozalitatea. Shiboshis – Shoboshis-urile sunt 10000 de jetoane nefungibile (NFT), scrise pe blockchain-ul Ethereum, cu diferite trasaturi care fac fiecare Shiboshis unic si de colectie.

Cum cumparam Shiba Inu

Criptomoneda Shiba Inu poate fi cumparate de pe unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede din lume : Binance,  Va puteti inregistra prin acest link : Inregistrare cont Binance

Investitia in criptomonede poate fi riscanta si poate duce la pierderea intregii sume investiti. Inainte de a investii asigurati-va ca intelegeti pe deplin piata criptomonedelor

Read Entire Article