Ripple obține o victorie împotriva SEC la decizia judecătorului care a ordonat SEC să elibereze e-mailul lui Hinman

1 year ago 168

Securities and Exchange Commission (SEC) a fost silită de un judecător să trimită un e-mail care să conțină o versiune preliminară a comentariului fostului director William Hinman cu privire la discuția dacă Ethereum ar trebui să fie clasificat drept valoare mobiliară. În iunie 2018, Hinman a susținut prelegerea, asigurând audiența conferinței că Ethereum nu este o valoare mobiliară.

#XRPCommunity #SECGov v. #Ripple #XRP BREAKING: DPP Decision: Ripple's motion is GRANTED in part as to Parts A, C-F, H-K, N, and P of Entry 1 of Appendix A, and GRANTED in full as to Entry 9 of Appendix A. To the extent the SEC believes discrete portions of the notes in

— James K. Filan 🇺🇸🇮🇪 (@FilanLaw) January 13, 2022

Potrivit lui James K. Filan, un fost procuror federal, SEC consideră că unele dintre notele pe care i s-a cerut să le predea nu reprezintă punctele de vedere ale personalului său.

SEC este așteptat să furnizeze un e-mail care conține discursul lui Hinman, precum și anumite note de la întâlnirile dintre personalul SEC și terți non-Ripple.

Susținătorii XRP susțin că aceasta este o altă victorie importantă pentru Ripple.

Până acum totul pare să meargă bine

Magistratul american Sarah Netburn a aprobat anterior o moțiune de prelungire a termenului de descoperire în cazul Ripple-SEC până pe 28 februarie, care trebuia să se încheie pe 19 ianuarie. Părțile au cerut prelungirea pentru a efectua mai multe depoziții împreună. Opt martori experți nu au depus încă mărturie din cauza restricțiilor de călătorie și a problemelor personale.

SEC a trimis deja o scrisoare de autoritate suplimentară, invocând o hotărâre recentă într-o altă chestiune pentru a-și susține mișcarea de a respinge cererea de notificare corectă a Ripple. Pârâții au contestat pretențiile SEC, susținând că aceștia au aplicat greșit hotărârea unui caz anterior.

Stuart Alderoty, consilierul general al Ripple, a încurajat SEC să accelereze procesul de litigii, declarând că SEC a creat un teren de joc inegal pentru afacerea cu criptomonede.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Ți-a plăcut articolul? Făcând o donație!

Donate

Donate withBitcoin

Donate Bitcoin

Scan to Donate Bitcoin to 3GX8uXxJCZmDQiRjf71VRG34A5xnGpNKCY

Atenție: Numai Bitcoin (BTC) ar trebui trimis la această adresă! Trimiterea oricăror alte monede poate duce la pierderea donației.

Donate withEthereum

Donate Ethereum

Scan to Donate Ethereum to 0xCac158c01B277C3EcAe2b76aE2119046c2BaDe38

Atenție: Numai Ethereum (ETH) trebuie trimis la această adresă! Trimiterea oricăror alte monede poate duce la pierderea donației. ERC20

Donate withTether

Donate Tether

Scan to Donate Tether to TERbHfz24Nm8ee4EjjDs4JraCb4sNqhC26

Atenție: Numai Tether USD (USDT) trebuie trimis la această adresă! Trimiterea oricăror alte monede poate duce la pierderea donației. TRC20

Read Entire Article