Razer semnează un nou parteneriat cu Envy Gaming

1 year ago 4775

Astfel, Razer devine partenerul oficial de periferice al Envy Gaming, echipând jucătorii profesioniști și creatorii de conținut ai grupului cu tastaturi, mouse-uri, mouse mat-uri, căști și scaune de gaming. Acest parteneriat de amploare vizează mai multe echipe de sub egida Envy și OpTic Gaming, inclusiv OpTic Texas activ în Call of Duty League, OpTic Halo, OpTic Valorant, Envy Rocket League, Dallas Fuel activ în Overwatch League, dar și o listă extinsă de creatori de conținut afiliați grupului. 

“Ambiția majoră a Team Razer este să contribuie la dezvoltarea comunităților de gaming pasionate de sporturile electronice și să contribuie la transformarea pasiunii în campionate câștigate,” a declarat Flo Gutierrez, Global Esports Director în cadrul Razer. “Suntem datori față de noi înșine, dar și față de întreaga comunitate, să ridicăm în mod constant ștacheta și să conducem sporturile electronice în următoarea lor etapă de evoluție. Împreună cu Envy și OpTic ajungem la zeci de milioane de fani noi, consolidând poziția de lider a Razer pe piața de sporturi electronice din America de Nord.”

Razer va fi integrat în întreaga structură a organizației, inclusiv tricourile oficiale OpTic și Envy folosite de echipele OpTic Texas, OpTic Halo, OpTic Valorant și Envy Rocket League. Planurile de viitor includ și alte acțiuni atât în spațiul digital, cât și cel fizic, inclusiv mai multe sponsorizări, streaming de evenimente precum turneele OpTic Warzone, noi game de produse exclusive, dar și apariții ale creatorilor de conținut în magazinele RazerStore.

Read Entire Article