McDonald’s se alătură meme-urilor despre scăderea Bitcoin – crypto Twitter răspunde

1 year ago 153

De când a atins un maxim istoric la $69,000 în Noiembrie 2022, prețul Bitcoin a înregistrat o scădere constantă. Pe măsură ce Bitcoin a început să tranzacționeze sub pragul de $40,000, crypto-milionarii și pasionații de pe Twitter au început să împărtășească meme-uri.

Next level candle painting pic.twitter.com/j9AheptGOg

— PlanB (@100trillionUSD) January 24, 2022

Președintele din El Salvador, Nayib Bukele, a încărcat o nouă fotografie în care poartă o șapcă și un tricou marca McDonald’s.

#NewProfilePic pic.twitter.com/YVDlBoA2Cq

— Nayib Bukele 🇸🇻 (@nayibbukele) January 22, 2022

Citiți și: El Salvador a cumpărat dipul, adăugând astfel 410 Bitcoin în trezoreria virtuală

Alăturându-se distracției, McDonald’s a recunoscut trendurile în sfera crypto Twitter urmărind membri influenți ai comunității, cum ar fi: fondatorul Cardano, Charles Hoskinson, și Altcoin Daily. Contul a atras mai multă atenție pe măsură ce a postat pe twitter:

how are you doing people who run crypto twitter accounts

— McDonald’s (@McDonalds) January 24, 2022

Între timp, Binance a răspuns la întrebare cu o imagine a unei fețe care plânge ascunsă în spatele unei măști zâmbitoare. McDonald’s a consolat Binance cu un wagmi, prescurtare pentru vom reuși.

wagmi friend

— McDonald’s (@McDonalds) January 24, 2022

Bukele, însă, pare să aibă planuri mai mari în minte.

Should I quit my job at McDonald’s and open a #Bitcoin Burger joint?

— Nayib Bukele 🇸🇻 (@nayibbukele) January 24, 2022

În ciuda condițiilor incerte de pe piață, analistul Bloomberg, Mike McGlone, crede în posibilitatea revenirii BTC, deoarece investitorii recunosc valoarea sa ca un activ digital de rezervă, declarând:

Crypto-monedele sunt în topul celor mai riscante și speculative active. Dacă acestea scad, va ajuta Sistemul Federal de Rezerve al Statelor Unite ale Americii (FED) în lupta împotriva inflației. Devenind un activ de rezervă global, Bitcoin poate fi un beneficiar principal în acest scenariu

Analistul se așteaptă ca trio-ul durabil – Bitcoin, Ethereum și stablecoins – să mențină dominația pe tot parcursul anului 2022.

Read Entire Article