Investitorii care au cumpărat Bitcoin la ATH își exprimă acum dezamăgirea pe Reddit

1 year ago 51

Mulți entuziaști ai sferei crypto s-au îndreptat către platformele de socializare pe parcursul ultimelor două zile, pentru a-și exprima frustrarea față de piața monedelor digitale. Un utilizator de pe Reddit, care folosește numele de utilizator imyourkingg, și-a investit 30% din toți banii în Bitcoin în urmă cu câteva luni, spunând:

Nu am nevoie de acești bani pentru următorii 5 sau 10 ani. Însă trebuie să recunosc: câteodată mă tem față de viitorul pe care Bitcoin îl are. Vreau să spun… sau scade puternic, sau nu tranzacționează niciodată $100K, după cum spunea predicțiile pentru 2025. Îmi pare rău să pierd acești bani, cu atât mai mult cu cât toți prietenii mei, mama și familia m-au numit nebun pentru că investesc

Natura descentralizată a crypto-monedelor înseamnă că nu există întrerupătoare de circuit, echivalente cu cele din piețele tradiționale. Drept rezultat, ciclurile bullish și bearish ale pieței pot fi extreme, astfel începătorii se acomodează mult mai greu condițiilor de volatilitate. Un alt utilizator de pe Reddit pășește pe podium după postarea sa, intitulată Am cumpărat la $60K iar acum mă panichez:

Ok, deci am fost foarte nou în sfera crypto și am căzut drept victimă la masa de Ziua Recunoștinței, însă am nevoie de ajutor: să vând sau să fac hold? O să fac hold, însă nu-mi permit să mai cumpăr prea mult acum

Prețul Bitcoin a avut un început dezamăgitor în 2022, pe măsură ce prețul activului digital a scăzut 22% numai în ultimele 3 zile, și peste 50% de la maximul istoric stabilit în luna Noiembrie. Probabil că cei mai timpurii investitori în Bitcoin au realizat deja averi, făcându-i astfel mult mai capabili să digere aceste corecții. Nu putem spune același lucru și despre investitorii care au intrat recent în joc. Conform unui raport realizat de Huobi, 70% din holderii americani au început să investească abia în 2021.

Read Entire Article