Investiţii de circa 5 milioane de euro în reţeaua Dent Estet, în 2022

1 year ago 45

Dent Estet, parte a grupului MedLife și unul dintre cei mai mai mari jucători din piaţa de medicină dentară din România, s-a extins cu trei clinici în cursul anului 2021, în Ploiești, Cluj-Napoca și Oradea.

“Deși am traversat cel de-al doilea an pandemic, se remarcă o preocupare notabilă a românilor legată de sănătatea orală. Numărul pacienților noi care au făcut din îngrijirea orală o prioritate anul trecut a crescut cu 61% (faţă de nivelul din anul 2020 n. red.). În ceea ce privește accesarea serviciilor stomatologice furnizate de Dent Estet, cele mai solicitate au fost implanturile dentare și montarea de aparate dentare”, a declarat medicul Oana Taban, CEO şi fondator al Dent Estet.

Concret, numărul total al implanturilor dentare făcute în reţeaua Dent Estet a crescut cu 122% în 2021 față de nivelul anului 2020, spun oficialii companiei.
De asemenea, reţeaua a avut o creştere cu 60% a solicitărilor de aparate dentare în anul 2021 faţă de valorile anului 2020, au adăugat oficialii Dent Estet.

Creştere a pieţei dentare din ţara noastră cu circa 17% în anul 2022 faţă de nivelul anului precedent

“Pentru 2022 s-ar putea să observăm o efervescență pe piața de stomatologie generată de apariția accelerată de noi clinici în orașele importante din țară, la care se adaugă un interes crescut provenit din rândul marilor jucători externi și ale fondurilor de investiții. În context estimăm o creștere de circa 17%”, e de părere Oana Taban.

Dent Estat are în prezent 14 clinici în următoarele oraşe: București, Timișoara, Sibiu, Brașov, Ploiești, Cluj-Napoca și Oradea.
Reţeaua Dent Estet are 85 de scaune stomatologice, în creştere cu 49% față de nivelul anului 2020.
Din anul 2016, Dent Estet face parte din grupul MedLife, cel mai mare furnizor privat de servicii medicale din țara noastră.

Read Entire Article