EXCLUSIV ''A făcut mereu naveta. Nu m-a surprins'' Nicolae Dică a vorbit despre oferta lui Sepsi pentru Budescu: ''S-a mulţumit cu puţin''

1 year ago 73

Constantin Budescu (32 de ani) a fost aproape de Sepsi. Mutarea a căzut după ce Voluntari ar fi intrat pe fir.

Rămas liber de contract după despărţirea de FCSB, în urma impresiei neplăcute pe care i-a lăsat-o patronului, Constantin Budescu nu rămas fără oferte!

Budescu a fost foarte aproape de Sepsi! Mutare a picat după ce a intrat pe fir FC Voluntari.

Cei de la Sepsi sunt dezamăgiţi de atitudinea fotbalistului. Laszlo Dioszegi, patronul echipei Sepsi, a reacţionat dur după ce Budescu nu a mai ajuns la Sf. Gheorghe.

Nicolae Dică l-a antrenat pe Budescu la FCSB şi a mărturisit că se aştepta ca fotbalistul să nu accepte propunerea din partea lui Sepsi. Movitul? Distanţa faţă de familie!

''Nu m-a surprins oferta lui Sepsi. Era bun pentru poziţia de număr 10 la Sepşi. El a ales altceva pentru familie. Ştiu şi când eram eu la Steaua antrenor el făcea naveta Ploieşti - Berceni. Budescu în 2017-2018 a avut un sezon foarte bun... când am fost eu. Când avea chef de antrenamente iţi era mai mare drag să te uiţi la el.

El s-a mulţumit cu putin, dacă trăgea mai mult de el... dacă făcea toate antrenamentele bine, nu doar 2-3, atunci putea sa joace la primele 4 echipe din Italia, Spania etc. În primul cantonament pe care l-a făcut cu mine mi-a demonstrat că potenţial are. La el totul e de plăcere'', a declarat Dică pentru telekomsport.ro. 

Read Entire Article