Doi ofertanți din România au depus oferte la licitația organizată e CNAIR pentru construirea a patru pasaje

1 week ago 8

„Astăzi, 25.05.2023, a avut loc depunerea ofertelor pentru atribuirea celor 4 contracte de servicii ,,Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire pentru realizarea obiectivelor de investiţii”: Lot 1: Intersecţie denivelată Centura Bucureşti cu localităţile Dragomireşti şi Chiajna; Lot 2: Pasaj rutier denivelat la intersecţia DN1, km. 61+900 cu DJ129; Lot 3: Pasaj rutier denivelat la intersecţia DN2A, km. 62+700 cu DN2C, km. 81+150 (Slobozia); Lot 4: Pasaj rutier denivelat la intersecţia DN12, km. 26+650 cu trecere la nivel cu calea ferată M400 – Malnaş. Până la termenul limită de depunere au depus oferte pentru fiecare dintre cele 4 loturi următorii ofertanţi: Asocierea Infranova Soluţii Tehnice În Construcţii SRL – Irimat Cons SRL (România); TQM Management SRL (România)”, se arată în comunicatul CNAIR.

Durata fiecărui contract de proiectare este de 180 de zile, din care 120 de zile pentru realizarea Studiilor de Fezabilitate şi 60 de zile pentru Proiectele pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire.

„Proiectele au ca scop creşterea capacităţii de transport şi eliminarea blocajelor de trafic, asigurând un grad ridicat de siguranţă a traficului rutier pe respectivele sectoare de drum”, potrivit CNAIR.

Sursa de finanţare pentru Contractele de prestări servicii de proiectare va fi asigurată din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiilor de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice.

Read Entire Article