Dezvoltatorul Speedwell a vândut birourile și spațiile de retail din Record Park din Cluj Napoca cu 35 de milioane de euro unui fond belgian

1 year ago 113

Tranazacția de 35 de milioane de euro este structurată sub forma unui share deal, a vizat 15.000 mp de spații de birouri clasa A și de retail (inclusiv o clădire cu amprentă istorică, restaurată) și un club de sport cu piscină de 2.000 mp. Clădirea Record Park Offices a fost finalizată și livrată la sfârșitul anului 2020. Spațiile de birouri au fost închiriate unei liste de chiriași cu renume, precum MHP Porsche, MassMutual, Yardi,  PropertyShark, COS, Stradale, The Home, Artmark Dental, Mitzu  Café și Grădinița Royal Charis Academy.

Proiectul Record Park dezvoltat de Speedwell este primul de tip mixed-use și regenerare urbană din Cluj-Napoca. Pe lângă clădirile care au făcut obiectul tranzacției, ansamblul include și 236 de apartamente.

AYA Properties Fund este un fond de gestionare a investitiilor imobiliare reglementat, care pune accent pe active sustenabile din Sud-Estul Europei. Baltisse este o companie belgiană de investiții, activă în sectoarele de private equity, asset management și real estate. Diviza de real estate Baltisse acționează ca dezvoltator și investitor. Cu prezență în Belgia, Luxemburg, Statele Unite, România și Germania, deține sau dezvoltă, prin intermediul filialelor sale, un total de peste 300.000 mp.

Read Entire Article