Consiliul Concurenței analizează preluarea de către Roadhill Automotive a unor activități ale firmei Colina Motors

1 year ago 112

Roadhill Automotive comercializează cu amănuntul autoturisme și autoutilitare ușoare (sub 3,5 tone) marca Ford, deține și operează o linie de service multi-marcă pentru autoturisme și autoutilitare ușoare în zona București-Ilfov și comercializează autoturisme și autoutilitare ușoare second-hand. Grupul Semha, din care face parte Roadhill, deține în România mai multe societăți, ce activează în domenii de activitate variante, cum ar fi: Aviroms Rent-a-car S.R.L. (închiriere autovehicule), Metropolitan Leasing S.R.L., Metro Imobiliare Development S.R.L., Total Asset Management S.R.L., BR Assets Development S.R.L. (închiriere imobile), Massiv Forest Products S.R.L. (producerea și comercializarea produselor din lemn), A.J. Realty International Development S.R.L. (producerea si comercializarea cerealelor).

Colina Motors S.R.L. este un dealer autorizat în România pentru mărcile Ford și Hyundai și deține o unitate service în zona București-Ilfov.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la nr. 021.405.45.08, prin e-mail la adresa [email protected] sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, Piaţa Presei Libere nr. 1, Casa Presei, corp D1, sector 1, Bucureşti, cod poştal 013701, Oficiul Poştal nr. 25, în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

Read Entire Article