Bilete de avion la Wizz Air cu 3 euro spre Veneția, Bari și mai multe rute din Italia

1 year ago 57

Wizz Air a scos la vânzare 10.000 de bilete de avion la prețul de 3 euro. Oferta mai este valabilă până în seara aceasta, la ora 23.59. Economica.net vă spune spre ce destinații mai găsi bilete la 3 euro. Acestea sunt valabile pentru călătorii care au loc până pe data de 20 martie și includ doar un bagaj mic de mână. Pentru troler sau bagaj mai mare sau alte servicii, trebuie să plătiți în plus.

Bari este una dintre destinațiile din Italia spre care mai sunt bilete de avion la 3 euro. Tariful este valabil pentru biletele cu plecare sau întoarcere pe data de 15 februarie. În restul lunii februarie și martie, prețul biletelor este de 99 de lei.

Spre Bologna se mai găsesc bilete la 3 euro doar cu plecare pe data de 15 februarie. În restul zilelor în care au loc zboruri de la București, prețul este de 70 pentru un segment/persoană.

Bilete la 3 euro se mai găsesc pentru zborul Catania-București din 31 ianuarie, dar în februarie și martie, tarifele pleacă de la 49 de lei/persoană pentru un segment.

Spre Milano Bergamo se găsesc bilete la 3 euro pentru zborurile  din 7 și 15 februarie, iar pentru zborurile de întoarcere, se mai găsesc bilete la acest preț pentru 7, 14, 15 și 21 februarie. Pentru restul zilelor, se găsesc bilete cu prețuri de la 49 de lei.

Bilete la 3 euro se mai găsesac la zborul Napoli-București din 7 februarie.

Un alt zbor cu bilete la 3 euro este București-Torino, pe 31 ianuarie, 14 și 21 februarie. Pe ruta Torino-București din 14 februarie se mai găsesc bilete la acest preț.

Pe ruta București-Veneția Marco Polo bilete la acest preț se găsesc pentru zborurile din 1 și 10 februarie, iar pe ruta Veneția-Marco Polo- București, pentru zborul din 1 februarie.

Pe ruta București-Veneția Treviso bilete la acest preț se găsesc pentru zborurile din 1 și 10 februarie, iar pe ruta Veneția Treviso- București, pentru zborul din 1 și 17 februarie.

Fotografie de Kit Suman pe Unsplash

Read Entire Article