Benefit lansează prima aplicație mobilă de beneficii flexibile din România

1 year ago 59

Utilizatorii Benefit își pot alege beneficiile dintr-o paletă variată de beneficii, accesând, în continuare, platforma online benefitsystems.ro, alături de noua aplicație mobilă, disponibilă deja în versiunea pentru Android.

Edenred România își asumă un rol de consultant pentru clienţi, nu doar prin propunerea unor pachete ce combină instrumente clasice, precum beneficiile fixe (de exemplu, cardurile de tichete de masă, cardurile cadou, cardurile culturale sau cardurile de vacanţă), ci şi prin oferte flexibile disponibile prin platforme de tipul Benefit, care pot fi adaptate mai rapid nevoilor beneficiarilor.

Adaptându-și, astfel, portofoliul de produse și servicii la contextul actual, Benefit introduce o nouă secțiune pentru angajați, Wellbeing by SanoPass, ce include 5 categorii: Fitness, Medical, Mental Health, Telemedicină și Nutriţie. Beneficiile oferite în parteneriat cu SanoPass, platforma care conectează și digitalizează toate serviciile de Wellbeing, vor continua să fie folosite de utilizatorii Benefit odată ce situația sanitară va permite revenirea la normalitate. În plus, pentru încurajarea accesării serviciilor de fitness, platforma românească de wellbeing a pus la dispoziție o serie de abonamente cu acces gratuit la sală pentru toți utilizatorii platformei Benefit.

Pachetul de beneficii reprezintă între 13% – 14% din venitul total al unui angajat
Bugetele de beneficii acordate de companii, dar si modalitatea prin care aceste beneficii ajung la angajati, vor fi esențiale în următorii ani, marcați de acest experiment fără precedent în lumea muncii: implementarea, în paralel, a lucrului de la birou, remote și a sistemului hibrid.

În 2014, beneficiile reprezentau sub 10% din venitul total al unui angajat, iar acum ponderea acestora s-a dublat, pachetul de beneficii (fix și flexibil împreună) reprezentând între 13% și 14%.

Gestionarea și adaptarea la noua normalitate din lumea muncii vor fi făcute personalizat de fiecare organizație, prin înţelegerea mai profundă a evoluţiilor, printr-o atenție mai mare la nevoile şi dorinţele angajaților și având în vedere toate scenariile posibile de lucru. Soluțiile și pachetele de beneficii extrasalariale, fie clasice, fie inovatoare, vor juca un rol cheie în asigurarea unui echilibru între viața personală și cea profesională a angajaților. Forma sub care vor fi oferite va trebui să fie, însă, adaptată în funcție de spețele cu care se confruntă fiecare organizație.

Ştefan Toderiţă, Strategy and Development Director, Edenred România și Benefit: „În fiecare an din ultimii analizați de noi, bugetele de beneficii au crescut constant și există toate premisele unei evoluții pozitive și în perioada următoare. Dacă un angajator accesează întreaga paletă de instrumente cu fiscalitate redusă destinate motivării angajaților, poate acorda beneficii fixe lunare în valoare de până la 2.499 de lei fiecărui angajat, cu o taxare de doar 7%”.

Edenred este lider de piaţă ca platformă de servicii şi plăţi şi este partenerul de zi cu zi al întregului ecosistem al pieţei muncii, conectând peste 50 de milioane de angajaţi şi 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a peste 850.000 de clienţi corporativi în 46 de ţări. 

Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), flote auto şi mobilitate (soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale). 

Read Entire Article