ANRE va face campanie plătită de informare cu drepturile clienților de electricitate și gaze. Pune la bătaie trei milioane de lei

1 year ago 67

Licitația se referă la “Servicii complete pentru desfăşurarea Campaniei media de educare şi informare a consumatorilor finali de energie electrică şi gaze naturale cu privire la drepturile lor, producţie materiale de promovare şi difuzare în mass-media audiovizuală, mediul on-line și social media”.

Totalul achiziției este estimat de ANRE la trei milioane de lei. Principala condiție de calificare la licitație este aceea ca ofertantul să fi desfășurat în ultimii trei ani activități similare cu cele care fac obiectul contractului, a căror valoare cumulata sa fie de cel puțin trei milioane de lei, fără TVA.

ANRE dă și detalii despre campanie în anunț. Cităm:

“Campania se va desfăşura prin următoarele canale:

a) Mass-media audiovizuală: – difuzarea spot-urilor audio şi video pe posturi radio şi televiziuni; – distribuirea materialelor în presa online; b) Mediul online: – organizarea întâlnirilor cu influenţatori/bloggeri competenţi, din mediul digital de specialitate; – derularea campaniei Google Ads în Rețeaua de Display Google pe site-uri ce difuzează ştiri de specialitate (aferente sectorului energiei), ştiri sociale și generale. c) Social media: – promovarea materialelor aferente campaniei pe reţele de socializare (Facebook, Youtube, LinkedIN, Blogg-uri).

Serviciile solicitate vor include: – ETAPA I. Concept şi creaţie – ETAPA II. Servicii producţie – ETAPA III. Servicii difuzare şi promovare conform cerințelor caietului de sarcini”

Ofertele trebuie depuse până la 22 martie, iar, în departajare, 55% din punctaj va însemna prețul, iar restul numărul de apariții TV/radio respectiv numărul de vizualizări în mediul online.

Contractul se întinde pe opt luni.

Read Entire Article