Amazon planuieste sa accepte plata in Bitcoin de anul acesta

1 year ago 43

Amazon si scriptomonedele

„Incepe cu Bitcoin” a spus un expert anonim in descrierea planurilor Amazon de a intra in arena platilor cu criptomonede.

O sursa anonima din cadrul Amazon a declarat pentru ziarul de afaceri londonez City A.M. ca gigantul de comert electronic planuieste sa accepte plati in Bitcoin (BTC) pana la sfarsitul anului 2021, stabilind, probabil, scena pentru o acceptare mai larga a tranzactiilor criptografice.

„Aceasta nu este doar o miscare pentru a creea solutii de plata in criptomonede la un moment dat in viitor , ci este o parte integranta, bine discutata al viitorului mecanism al modului in care va functiona Amazon” a declarat sursa City A.M. , potrivit unui raport publicat duminica.

Sursa a indicat ca desi Bitcoin este primul pas in ambitiile criptografice ale Amazon, directorii companiei sunt dornici sa adauge si alte criptomonede in viitor. „Directiva vine de sus” , referindu-se la Jeff Bezos adaugand : „Intregul proiect este aproape gata de rulare” .

In plus fata de acceptarea platilor cu Bitcoin, se spune ca Amazon exploreaza crearea propriei criptomonede, posibil inca din 2022.

Speculatiile privind intrarea Amazon pe piata criptomonedelor s-au intetit in ultimele zile, dupa ce pe panoul de locuri de munca al companiei a aparut o postare cu privire la angajarea unui „Lider de deszvoltare blockchain si monede digitale”. Conform descrierii postului noul angajat va contribui la dezvoltarea strategiei Amazon si foii de parcurs a produselor digitale. Pozitia necesita o experienta puternica in domeniul blockchain, registre distribuite si monede digitale.

Aceasta nu este prima postare cu locuri de munca centrata pe crypto la Amazon. Dupa cum a raportat Cointelegraph, gigantul comertului electronic recruta in februarie un lider tehnic pentru a ajuta la dezvoltarea noii sale platforme „Plati digitale si emergente”.

Read Entire Article