Adolescent înjunghiat în timpul unei altercații, în Piața 700 din Timișoara - Tion

1 year ago 54

19 ianuarie 2022 09:33 Reactualizat la: 19 ianuarie 2022 10:20

Incident grav, miercuri dimineață, în Piața 700 din Timișoara. Un tânăr de aproximativ 17 ani, elev la liceul Energetic, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de o fată. Băiatul s-ar fi certat cu un altul, iar fata a intervenit. UPDATE: ceilalți 2 copii au fost prinși de polițiști și au fost duși la audieri

Scris de Raoul Jurchela - Incident grav, miercuri dimineață, în Piața 700 din Timișoara. Un tânăr de aproximativ 17 ani, elev la liceul Energetic, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de o fată. Băiatul s-ar fi certat cu un altul, iar fata a intervenit. UPDATE: ceilalți 2 copii au fost prinși de polițiști și au fost duși la audieri

Totul s-a petrecut miercuri dimineață, în jurul orei 7:30, în Piața 700 din Timișoara. Polițiștii au fost sesizați de un trecător despre faptul că doi adolescenți se certau, iar o fată l-a lovit pe unul dintre ei.

S-au deplasat la fața locului și nu l-au mai găsit acolo decât pe tânărul rănit, care a fost înjunghiat, nu lovit.

Băiatul, elev la liceul Energetic din Timișoara, a fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii timișoreni fac acum cercetări pentru a da de urma fetei și a celuilalt băiat.

UPDATE: ceilalți 2 copii au fost prinși de polițiști și au fost duși la audieri

Polițiștii timișoreni au reușit să o găsească pe fată, dar și pe celălalt băiat. Ambii sunt elevi în clasa IX la liceul Alimentar din Timișoara și sunt colegi de clasă. Ei au fost găsiți în apropierea școlii și au fost duși la sediul poliției unde sunt audiați.

Read Entire Article